Malatya Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Aşure Etkinliği

Malatya'da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Türk milletinin birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı.

Malatya Ülkü Ocakları'ndan Anlamlı Aşure Etkinliği

Malatya’da Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Türk milletinin birlik ve beraberliğini pekiştirmek amacıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Kışla Caddesi’ndeki ocak binası önünde düzenlenen Aşure Programı, Başbuğ Alparslan Türkeş ve tüm ülkücü şehitlerin anısına gerçekleştirildi.

Etkinliğe Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Şengönül’ün ev sahipliği yaptığı organizasyonda, çeşitli siyasi ve sivil toplum temsilcileri ile vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Saat 17.00’de başlayan etkinlikte, katılımcılara Aşure ikram edilerek birlik, beraberlik, bolluk ve bereketin simgesi olan bu geleneksel tatlı paylaşıldı.

Programa katılanlar arasında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Gökhan Gök, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Yeşilyurt MHP İlçe Başkanı Süleyman Emre, Battalgazi MHP İlçe Başkanı İlhan İlhan, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin, Hacı Bektaş’ı Veli Derneği Başkanı Hasan Meşeli  gibi önemli isimler bulunuyordu. Ayrıca, MHP önceki dönem il başkanları Ömer Ekici ve Fahri Şahin, Türkocağı Başkanı Nadir Günata, siyasetçi Rıza Sinanoğlu gibi seçkin konuklar da etkinliğe katılım gösterdi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Şengönül, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve tüm ülkücü şehitlerimizin hatırasına birlik ve beraberliği pekiştiren bu güzel etkinliği düzenledik. Katılan herkese teşekkür ediyor, bu birlik ve beraberliğin daim olmasını diliyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Etkinlik, hem kültürel mirasımızı yaşatmak adına hem de toplumsal dayanışmayı güçlendirmek amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirildi. Katılımcılar, Aşure ikramıyla bir araya gelerek güzel bir gün geçirdi.