MHP Akçadağ İlçe Başkanlığına Sami İlhan Atandı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı görevine, parti içerisinde uzun yıllar hizmet etmiş olan Sami İlhan atandı.

MHP Akçadağ İlçe Başkanlığına Sami İlhan Atandı

Malatya’nın Akçadağ ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı görevine, parti içerisinde uzun yıllar hizmet etmiş olan Sami İlhan atandı. 

Malatya’da siyasetin önemli merkezlerinden biri olan Akçadağ ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatındaki bayrak değişimi resmen gerçekleşti. MHP Genel Merkezi tarafından yapılan açıklamayla, parti içinde uzun yıllar farklı kademelerde görev almış ve teşkilat içerisinde geniş bir tecrübeye sahip olan Sami İlhan, Akçadağ İlçe Başkanlığı görevine atandı.

MHP Akçadağ ilçe başkanlığına atanan Sami İlhan yaptığı açıklamada Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli Bey'in takdir ve olurlarıyla, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın. Semih Yalçın Bey'in tensipleriyle MHP Akçadağ İlçe Başkanlığına Atandım. MHP'nin Akçadağ’da daha da güçlenmesi ve halkla daha yakın ilişkiler kurulması için çalışacağım ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök yapmış olduğu açıklamada: “Sami İlhan Akçadağ’da partimizin bayrağını en iyi şekilde dalgalandıracağına inancımız tam" Kenan güde başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. Yeni yönetimimizin de Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatımıza, ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun. İfadelerine yer verdi