Nikah Sarayında Sünnet Şöleni Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni geniş katılımla gerçekleştirildi.

Nikah Sarayında Sünnet Şöleni Düzenlendi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen Sünnet Şöleni geniş katılımla gerçekleştirildi.
Ölmeztoprak: Emeği geçenlere teşekkür ediyorum
Konteyner Kentlerde kalan 167 çocuk ile ailelerinin katılımı ile gerçekleştirilen Sünnet Şöleninde bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, “bugün burada asrın dayanışmasında emekle, sevgiyle, saygıyla muhabbetle yürüdüğümüz inşallah tekrar Cenab-ı Hakkın yardımıyla yeniden güçlü, gelişen ve huzurlu bir Malatya için çalışmalarımız var. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ve çok değerli kadrosu ile birlikte 20 yıldan fazladır devam eden kutlu bir yürüyüş var. Bize vermiş olduğunuz destekle, güçle bizlerde çok güçlü adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. 
Birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde başta Büyükşehir Belediyemize bu programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Biz hep birlikte Malatyalıyız” şeklinde konuştu. 
Er: İnsanımızın hayatının normalleşmesi için çalışıyoruz 
Malatya’da bir deprem gerçeğinin olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise yaptığı konuşmada, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren söylemiş olduğumuz ilk hedefimiz vatandaşlarımızın kalıcı konut ve işyerlerine ulaşmasını sağlamak olacaktır. Bu çalışmaları yaparken bir yandan belediyenin fiziki çalışmalarını takip ederken bir yandan da sosyal ve kültürel alanlarda da çalışmalar gerçekleştirmektir. Çalışmalarımızda insan odaklı çalışmalar sergileyeceğimizi ifade etmiştik. İnsanlarımızın hayatlarının normale dönmesi için elimizden gelen gayreti sarf etmekteyiz. Bu kapsamda bazı projelerimizi hayata geçirmeye başladık. Tek Adımda Çözüm Merkezi ile insanımızın hayatını kolaylaştırıyoruz. Hızlı bir şekilde hizmete erişimi sağlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak sanayicimizle, işverenimiz arasında köprü olduk ve Malatya İstihdam Merkezi ile vatandaşımıza iş temin etmeye çalışıyoruz. Normalleşme adına farklı birçok etkinliklerimiz var. Semt konaklarımızda, eğitim merkezlerimizde çok farklı etkinliklerimiz var” dedi. 
Er: 167 çocuğumuzu sünneti gerçekleştirildi
Başkan Er konuşmasının devamında, “Erkek çocuklarımızın hayatında iki önemli dönem vardır. Biri sünnet olması bir diğeri de evlenmesidir. Bugün evlatlarımızın ilk mutluluklarına ortak oluyoruz. Birlikte bu mutluluğu paylaşıyoruz. Konteyner kentlerde yaşayan 167 çocuğumuzun sünnetini gerçekleştirdik. Çocuklarımızın eğlenmeleri için farklı birçok etkinlik düzenlendi. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği bulunan Kızılay’a, Sağlık İl Müdürlüğümüze, hayırsever iş insanlarımıza MİAD Başkanı Yunus Akdaş’a, Sağlık Sosyal İşler Daire Başkanlığımıza ve emeği geçen herkese emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.  
Allah çocuklarımıza hayırlı ömürler versin kazasız, belasız güzel günler geçirmelerini nasip etsin. Hayatları güzel ve kolay olsun” ifadelerine yer verdi.  
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan Sünnet Şöleni, çeşitli gösteriler ve çocuklara dağıtılan çeşitli hediyelerle son buldu.