Sürücü, Yeniden Güven Tazeledi

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığına Ahmet Sürücü, Güven Tazeledi.

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığına Ahmet Sürücü, Güven Tazeledi.

HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı İlk Olağan Kongresini Sanat Sokağı Kent Konseyi Konferans Salonunda, Büyük Bir Katılımla gerçekleştirdi.

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı Olağan Kongresinin divan başkanlığını Malatya’mızın tanınmış ve kanat önderlerinden M. Naci Şavata yaptı. Yapılan kongrede divan Başkanı M. Naci Şavata,” Bu gün burada yapacağımız HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı kongresinin Malatya’mıza ve Ülkemize hayırlı olsun. Bu kongre sonunda göreve gelecek tüm kardeşlerime şimdiden başarılar diliyorum “dedi.

Divan Başkanı M. Naci Şavata, Kongre programını açıklayarak, Kongre programı Kuranı kerimin okunması ve ardından saygı duruşu ve İstiklal marşın okumasıyla kongre programı başladı. Kongre açılış konuşmasını yapan HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya kurucu İl Başkanı Ahmet Sürücü, şu açıklamalarda bulundu.

“Dernek çalışmalarımızdan her zaman yanımızda olan ve bizlere büyük destekleri, her zaman yanımızda olmuşlar ve Malatya’mızın kanat önderlerinden ve büyüğümüz Sayın M. Naci Şavata Başkanımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum Allah birliğimizi daim etsin. Yine her zaman yanımızda olan ve desteklerini esirgemeyen HAK BİR Çalışan ve Emekliler Derneği Genel Başkanımız Sayın Mustafa Taşçı Başkanımıza teşekkür ediyorum ve Malatya’mıza hoş geldiniz diyorum. Sayın Genel Başkanımız her zaman yanımızda olmuşlardır ve kendilerinde Malatya’mızı çok sevdiklerini dile getiriyorlar.” İfadelerini kullandı.

 Sürücü, Bugün burada yapılacak Malatya İl kongremizde bizleri yalnız bırakmayan Malatya’mızın kıymetli STK Başkanlarımıza şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ederek,” Her zaman yanımızda olan ve dernek çalışmalarımızdan bizlerden desteklerini esirgemeyen basınımızın güzide insanı Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımıza teşekkür ediyorum ve yine Malatya basınımıza teşekkür ediyorum” dedi.

İl Başkanı Sürücü, “Bizler uzun bir süredir çalışmalarımızı sürdürdük, Emekli kardeşlerimizin haklarına sahip çıkmak için, Arkadaşlarımızla birlikte özverili çalışmalarımız olmuştur ve olmaya devam ediyor., Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka orada birlik ve beraberlik güzellikler vardır. Bizler emekli kardeşlerimiz için varız var olacağız ve haklarını savunmaya devam ediyoruz. Şeklinde konuştu.

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Malatya İl Başkanlığı İlk Olağan Kongresi, Mevcut İl Başkanı Ahmet Sürücü, Tek aday olarak yola devam dedi. Derneğimizin kongresine katılan Genel Başkanımı Sayın Mustafa Taşçı, Eski Belediye Başkanlarımızdan ve yine Denetleme kurulu Başkanımız M. Naci Şavata, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Harp Malûl ve Gaziler Dernek Başkanı İbrahim Cengiz, Şehit Gazi ve Aileleri Dernek Başkanı İsmail Ayvalı, Gazeteci ve yazar Ali Aydoğan, Malatya Barolarından Avukatları Beyza Nur Güner, Mustafa Anıl,  Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Oktay Altunkaya, Vatanseverler Dernek Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Kurucu Üyelerimiz Yüksel Duman, Arif Koyun, Mustafa Cengiz, Kübra ışık, Fatma Gürbüz, Hüseyin Polat, Mustafa İlhan, İdris Demirhan, Nadire Tunga,  Abdulvahap Kaya, Mikail Güven,  Bilal Yılmaz ve yine bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ahmet Sürücü, Neden Diriliş Destanını Yazacağız Gençlerimiz Çalışan Ve Emeklilerimizin Miraslarıdır. Ülkemizin En Fedakâr Mimarlarıdır. Unutmak Yada Unutturmak Mümkün Değildir dedi.

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı,” 6 Şubat’a Ülke olarak yaşadığımız deprem ve sel felaketlerinden Ülkemizi ve bizleri derinde üzmüştür. 6 Şubat depremlerde Malatya’mız çok büyük bir hasar ve yıkımla karşı karşıya kalmıştır. Bizlerde bu yıkımları ve hasarları görünce çok üzüldük. Malatya ve diğer İllerde yaşanan deprem ve sellerden hayatlarını kaybı eden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ve yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz” dedi.

Taşçı,” HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Genel Merkezi olarak, Emekli kardeşlerimizin haklarını savunmak ve tüm haklarına sahip çıkmak için gereken çalışmalarımızı yaptık ve yapmaya çalışıyoruz. Bizler Genel Merkez olarak çalışmalarımız devam ederken, İlk olarak Malatya kongremizi yaparak Emekli kardeşlerimizin yanında olmak için gereken ne varsa yapmaya çalışacağız. Kongrelerimiz diğer İllerimizde devam edecektir. Malatya’da yaptığımız bu kongremizi örnek olarak diğer İllerimizden devam edeceğiz. Bizler güçlü bir yönetimimiz var genel merkez olarak. Genel Merkez olarak çok değerli Kurucu üyelerimiz var ve bu güçlü ekibimizler elbirliğiyle Emeklilerimize sahip çıkacağız ve haklarının almalarına deste olacağız.  “ şeklinde konuştu.

HAK BİR Çalışan Ve Emekliler Derneği Genel Başkanı Mustafa Taşçı,” Emeklilerimizin şu anada aldıkları düşük aylıkları bizleri derinde üzmektedir. Asgari ücretin altında olan emekli aylıkları gerçekten çok üzücüdür. Devletimiz ve hükûmetimiz bir an önce Emekli kardeşlerimizin aylıklarını iyileştireme yapmalarını bekliyoruz. Bizimde dernek olarak çalışmalarımız devam ediyor ve her zaman Emekli kardeşlerimizin yanındayız.  Dedi.

Genel Başkan Taşçı, “Emeklilerimiz şu anda çok zor bir durumda olduklarını ve bizlerde İI İl geziyoruz ve sıkıntılarını yakinen biliyoruz. Bizler HAK BİR Emekliler Derneği olarak, Emekli kardeşlerimiz için çalışıyoruz. Emekli kardeşlerimizin sorunlarını yetkililerimize bildiriyoruz ve takipçisi oluyoruz. Bu gün burada yaptığımız kongremiz Malatya’mıza ve Ülkemize ve özelikle emekli kardeşlerimize hayırlı olmasını ve yine bu gün burada bizleri yalnız bırakmayan Emekli kardeşlerimiz ve Malatyalı hemşerilerimize teşekkür ediyorum” 

Bakmadan Geçme