Üretim ve İşletme Kooperatifi Satış Mağazası açıldı

Malatya'nın Arapgir İlçesinde Sınırlı Sorumlu Arapgir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Satış Mağazası açıldı.

Üretim ve İşletme Kooperatifi Satış Mağazası açıldı

Malatya’nın Arapgir İlçesinde Sınırlı Sorumlu Arapgir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Satış Mağazası açıldı.
Arapgir İlçesi’nde Sınırlı Sorumlu Arapgir Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Satış Mağazası, Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Gürbüz Bulut, Ramazan Erdem, kurum amirleri, usta öğreticiler ve vatandaşlar katılımıyla gerçekleştirildi. 
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu yaptığı açıklamada; ‘’Arapgir’de kadının üretmesini, emeğini değerlendirmesini ve özgürleşmesini tüm gücümüzle destekliyoruz. Kadını, erkeği bir araya gelerek bu çalışmaları yürütmemiz lazım. Arapgir Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Kadının emek ürünlerinin sergileneceği, değere dönüşeceği bir yerin açılması önemli. Emeği geçen usta öğreticilere, üreten kadınlara teşekkür ediyorum. Ayrıca satış mağazasında Coğrafi İşaret Tescil Belgesi almış olan Mor Reyhan ürünleri de satışa sunulmuştur” ifadelerini kullandı.