XCMG, iç proje ekiplerinin bazılarına ödül verdi

İnşaat makinesi üreticisi XCMG, yıllık Green Creative Design Awards (Üretici Yeşil Tasarım Ödülleri) kapsamında iç proje ekiplerinin bazılarına ödül verdi.

İnşaat makinesi üreticisi XCMG, yıllık Green Creative Design Awards (Üretici Yeşil Tasarım Ödülleri) kapsamında iç proje ekiplerinin bazılarına ödül verdi.

Yapılan açıklamada, 2014 yılında başlatılan GCD Ödülleri ile yeşil üretim, pazarlama ve yönetim konusunda şirket içi Ar-Ge’nin desteklendiği, 2 bin 400’den fazla çalışan ve 292 ekibin, bu yıl düzenlenen yarışmaya katıldığı ve 48 proje ödül kazandığı bildirildi. Projelerin, iş makinelerine yönelik mikro hareketlilik geliştirmelerinden yeni yalın üretim sürecine kadar geniş bir kapsama hitap ettiği belirtilirken, projelerin her birisi üstün araştırma ve geliştirme ile şirketin sürdürülebilirlik hedeflerini desteklemeyi amaçladığı söylendi.,

XCMG Başkanı Wang Min, GCD Ödüllerinin sıradan bir rekabetten daha fazlası olduğunu belirterek şu ifadeleri dile getirdi: "Bu ödüller organizasyon yapımızın iyileştirilmesine, kurumsal kalkınma zorluklarının üstesinden gelebilmemize, iş yönetimini geliştirmemize, yetenekleri geliştirmemize ve şirketimizin sürdürülebilir yenilikçilik esaslı kültürünü zenginleştirmemize olanak tanımaktadır. Ekibimizin ürünlerimiz, sistemlerimiz ve süreçlerimize yönelik yaptıkları geliştirmeleri sergilemelerine olanak tanımaktadır’’.

Ödül alan bazı birimler şöyle;

Ar-Ge birincilik ödülünün, mikro hareketlilik, enerji verimliliği ve operasyonel performansta üstün gelen 19 yeni nesil vinçli kamyona yönelik çalışmalarından ötürü şirketin Kaldırma Makineleri Biriminin proje ekibine verildiği ve bu çalışma, 2016 yılı itibariyle 730 milyon yuan (106,84 milyon dolar) kar kazandırdığı bildirildi.

Üretim dalındaki birincilik ödülünün, şirketin Ekskavatör Makineleri Biriminin proje ekibine verildiği, ekibin, ürün kalitesinin geliştirilmesine ve toplam fabrika verimliliğinin yüzde 20’den fazla geliştirilmesine ve üretim akış verimliliğinin ise yüzde 15 geliştirilmesini sağlayan işbirlikçi değer zincirine dayalı yalın üretim yönetimine odaklandığı söylendi.

Yol Makineleri Biriminin, 5 bin sipariş almalarına ve 500 milyon doları ticaret hacmini başarmalarına yardımcı olan yol makinelerine yönelik sanayinin profesyonel ticaret platformunu geliştirerek pazarlama alanında birincilik ödülüne hak kazandığı belirtildi. Ayrıca kazananlar arasında şirketin ultra yüksek tonajlı, tüm arazilerde kullanılabilir vincinin güvenilirliğini geliştiren şirketin Brezilya ihracat pazarlama ekibi ve döner sondaj makinelerinin globalleşmesine katkı sağlayan proje ekibi de yer aldığı ifade edildi.

Bakmadan Geçme