Yeni yapılacak okul için protokol imzalandı

Malatya Valisi Seddar Yavuz'un katılımıyla, Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi'nde 24 derslikli bir okulun yapımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz ve eşi Elif Sevinç Mertöz arasında protokol imzalandı.

Yeni yapılacak okul için protokol imzalandı

Merkez Yeşilyurt ilçesinde 18 ay içerisinde tamamlanarak eğitim-öğretim hayatına kazandırılması hedeflenen 24 derslikli okul için; İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile hayırsever iş insanı arasında protokol imzalandı.

Vali Seddar Yavuz'un katılımıyla, Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi'nde 24 derslikli bir okulun yapımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz ve eşi Elif Sevinç Mertöz arasında protokol imzalandı.

Vali Seddar Yavuz, törende yaptığı konuşmada, Mertöz ailesinin Malatya’ya sunduğu katkılardan övgüyle bahsederek, "Eğitim, milletimizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Hayırsever iş insanlarımızın desteğiyle, gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokol, İlimizin eğitimine büyük bir katkı sunacak. Mertöz ailesine şükranlarımızı sunuyor, bu örnek davranışın diğer iş insanlarımıza da ilham vermesini diliyorum" dedi.

Protokol kapsamında, okulun yapımına en geç 60 gün içerisinde başlanıp, 18 ay içerisinde tamamlanarak eğitim-öğretim hayatına kazandırılması hedefleniyor. Hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz, 2022 yılında Battalgazi İlçesi Çöşnük Mahallesi’nde Rıdvan Mertöz Ortaokulu'nun yapımını tamamlayarak eğitim-öğretime katkıda bulunmuştu.

Vali Yavuz, törenin sonunda Mertöz ailesine teşekkür ederek, eğitime sundukları katkıların şehrin geleceğine yapılan önemli yatırım olduğunu vurguladı