2. Uluslararası İmam Hatip Öğrencileri sempozyomu başlıyor

Malatya Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Lisesi tarafından geçen yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası İmam Hatip Öğrencileri Sempozyumu'nun ikincisi 16-17 Nisan'da yapılacak.

Malatya Selahaddin Eyyubi İmam Hatip Lisesi tarafından geçen yıl ilki gerçekleştirilen Uluslararası İmam Hatip Öğrencileri Sempozyumu’nun ikincisi 16-17 Nisan’da yapılacak. 
2018 yılında “Gençlerin Güncel Meseleleri” üst başlığıyla yapılan sempozyumun bu yılki ana teması ise “Gençlik ve Eğitim” oldu. Türkiye’de, uluslararası düzeyde bir lisenin düzenlediği ilk sempozyum olma özelliğine sahip olan sempozyum bu yıl Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya İnönü Üniversitesinin paydaşlığında düzenlenecek. Sempozyumda sunumlar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacak. 
Öte yandan 2018 yılında yapılan sempozyumda İnönü Üniversitesi Bilim Kurulunca onaylanan yerli ve yabancı 61 bildiri sunulurken “Gençliğin Anlam Arayışı, Gençlik ve Aktüalite, Gençlik ve Aile, Gençlik ve Teknoloji, Gençlik ve Medeniyet, Gençler ve Okuma Kültürü, Gençlik, Spor ve Sanat, Gençlik ve İslam Coğrafyası, Devletin Gençlik Vizyonu” alt başlıklarıyla sunulan bildiriler Malatya’da geniş bir izleyici kitlesi tarafından takip edildi. 
Bu yıl yapılacak sempozyumda da Bilim Kurulu tarafından onaylanan yerli ve yabancı 52 bildiri sunulacak. “Türkiye’de Din Eğitimi, Gençlik ve Değerler Eğitimi, Gençlik ve Kodlama Modelleri, Gençlerin Eğitiminde İkincil Devlet Kurumları, Gençliğin Kimlik Oluşumunda Sosyal Medyanın Rolü, Gençlerin Eğitiminde Alternatif Model Arayışları, Gençler ve Eğitim Ortamları” gibi alt başlıklarda sunumlar gerçekleştirilecek. 

Bakmadan Geçme