23 Nisan Bir Ulusun Özgürlüğünün Önünün Açılmasıdır

Şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, 23 Nisan Ulusal egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir Mesaj Yayımladı.

Şehit Ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Diriliş Hareketi Genel Başkanı Mehmet Zafer, 23 Nisan Ulusal egemenlik Ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir Mesaj Yayımladı.  TBMM ‘nin Milli İradenin kalesi  ve bir ulusun özgürlüğünün önünün açılması olduğunu vurgulayan Başkan Zafer,  bu özgürlüğün korunması ve kalenin  güçlendirilmesinin Türk Milletinin hürriyet ve istiklaline olan sadakat ve inancının bir gereği olduğunu söyledi. 
 Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Atatürk tarafından Anadolu'da başlatılan hareketin, milletimizin büyük özverisi, özgürlüğe olan imanı  ve kararlılığıyla zafere ulaşması, yurdumuz üzerinde tam bağımsız, ulus egemenliğine dayanan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasının yolunu açtığını ifade eden Başkan Zafer “Hakkını koruyabilmenin gurunu yaşayan Türk Milleti böylelikle kendisini yok saymak isteyenlere, boyunduruk altına almak için yurduna göz dikenlere tarih önünde en güzel yanıtı vermiştir” dedi. 

 Başkan Zafer “  TBMM, dün olduğu gibi bugün de demokrasimizin, milli bağımsızlığımızın ,halkımızın milli  birlik ve beraberliğinin, aydınlık  ve özgür yarınlarımızın sarsılmaz güvencesidir. Kurtuluş savaşını  emsalsiz bir vücutla yönetmiş, genç bir cumhuriyetin inşasını sağlamış, cephelerde yorulmuş ve imkânsızlıklar içindeki bir millete umut aşılayarak  yönetme iradesini millete veren , demokrasi bilincine önderlik yapmış olan meclisimiz  her şartta bu özelliklerinden taviz vermeyecektir. Her karışında aziz şehitlerimizin kanı bulunan bu topraklar Meclisin bu bilinci kazanım olarak görüp, bağımsızlık için ödenen bedeller üzerine inşa edilen vatanı tam bağımsız bir şekilde yönetmenin idraki içinde olunması gerekir. 
 Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın korkusuz bir dünyada, kardeşçe, kaygılardan uzak bir yaşam sürmeleri, çağdaş yaşamın tüm olanaklarından yararlanmaları ve sorunlarına çözüm üretilmesi,inançlı ve imanlı yürekleriyle  haklarının korunması ve sevgiyi temel alan çalışmaların amacına ulaşabilmesiyle mümkün olacaktır. Vatan sevgisi, bayrak sevgisi aşılanmış , tarihine sadık, geleceğine geçmişten ders alarak, geçmişine hakim olarak bakan çocuklarımız dünyaya yön verecektir.
Doğdukları andan başlayarak çocukların sahip oldukları haklara saygı gösterilmesi, ruh ve beden sağlıklarının korunması, inançları gereği yetiştirilmesi , şiddetten uzak bir ortamda yetiştirilmeleri, insanlık değerlerini özümsemiş kuşaklar olarak yaşama hazırlanması gerekmektedir.  
 Bu vesile ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, bizlere dünyanın bu güzel yöresinde bağımsız bir yurt, çağdaş bir devlet bırakan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları  başta olmak üzere, tüm kahramanlarımızı, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz saygı ve gönül borcuyla anıyor, tüm çocuklarımıza ve halkımıza esenlikler diliyorum , aynı zamanda mübarek Ramazan Ayınızı gönülden tebrik ediyorum. 
Virüs nedeniyle buruk bir Ramazan ayı idrak edeceğiz, eski iftar,sahur ve terahiv namazlarındaki coşkuyu yeniden yaşamak arzusuyla hepinizi Yüce Allah’a emanet ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme