Başkan Gökhan Gök'ün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gök, Yayınladığı mesajda; “Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmuştur.” diyen Başkan Gök’ün mesajının devamı şöyle;

TOPLUMSAL BİRLİK VE DİRLİK İÇİN HAYATİ ROLLERİ VARDIR

“Kadın, toplumun diğer yarısıdır ve geri kalanların da var oluş sebebidir. Kadın anadır, kardeştir, evlattır. Zerafettir kadın ve yuva dediğimiz huzur eşiğinin yegane tahsis edicisidir. Kimi devir ve dönemlerde onlardan ilham aldık, kimi dönemlerde de onların ilham kaynağı olduk. İşte bu yüzden bile minnettar ve müteşekkiriz.

Kadın elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Bilimden sanata, spordan edebiyata, siyasetten çalışma hayatına kadar hayatın her alanında kadınların büyük çaba ve başarılarına şahit olunmuştur. Evinde anne, işyerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği için hayati rolleri olduğu ortadadır. 

KADINSIZ TOPLUM DÜŞÜNÜLEMEZ

Yurdumuz her köşesinde; tüm teşkilatlarımızda, kadınlar oldukça yüksek bir değer görmektedir, bu değeri gösterirken salt prensipler uygulamamakta; örf-adet, gelenek-göreneklerimizden ilham almaktayız. Bizler biliyoruz ki; kadınsız toplum düşünülemez.

Ailesine katkı sağlamak uğruna nasır tutmuş elleriyle, umudun hiç eksik olmadığı bakışlarıyla, duanın ve iyi dileklerin çağlayan gibi aktığı sözleriyle kadınlar milletimizin ruhu olmuştur. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır. 

Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin; ‘Kadınsız toplum, kadınsız aile, kısacası kadınsız insan ve insanlık düşünülemeyecektir. Kahraman ve fedakar Türk kadının hak ettiği yerlerde olması; layık olduğu sosyal, siyasal ve ekonomik sıçramalar yaşaması bizim tehir edemeyeceğimiz bir gayedir.’

Tüm bu sözlerimden hareketle, nezih şehrimizin ve yurdumuzun dört bir köşesindeki tüm hanımefendilerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutluyorum. Her birine ayrı ayrı sağlık, başarı ve huzur diliyorum.

Bakmadan Geçme