Başkan Kızıldaş, 'Arguvanspor'u Daha İyi Bir Noktaya Getireceğinize İnanıyorum'

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yöneticiler ve futbolcularla Malatya Arguvan Spor Tesisinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, yöneticiler ve futbolcularla Malatya Arguvan Spor Tesisinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya Arguvan Spor Teknik Direktörü Ümit Dohman, Belediye Meclis Üyesi Avni Çıplak, Ziraat Odası Başkanı Turan Aslantürk, Arguvan Doğal Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Süleyman Sırrı Yücel, teknik heyet, yöneticiler ve futbolcular Malatya Arguvan Spor Tesisinde düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldiler.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş yaptığı konuşmada; "Mavi beyazlı takımımız yönetimimiz, teknik heyetimiz ve futbolcularımız her zaman adından gururla söz edilen temiz kulüplerden bir tanesidir.Takımımıza yeni katılan futbolcularımızın geçen hafta ki deplasmanda azim ve kararlılıkla mücadale etmeleri bizleri ciddi anlamda mutlu etti.Tüm gayret ve çabamız takımımızın canla başla mücadale etmesi ve daha iyi bir noktaya gelmesidir. İnanıyoruz ki ligde kalabilmek adına tüm mücadelemizi vereceğiz ve bu sezonu arzuladığımız yerde bitireceğiz. Sizlerin burada iyi bir ekip olup saha içerisinde birbirinizin eksiklerini telafi edip, mavi beyazlı takımımızın formasını gururla temsil edeceğinden hiçbir şüphem yoktur.

Kızıldaş arzu etmediğimiz aşağıdaki bölgelerden yukarıya doğru yükselmek zorundayız diyerek konuşmasına şöyle devam etti; 
"Malatya Arguvan Spor Kulübümüzün yarın oynayacağı maç bizim için kritik bir önem taşıyor. Yarın mutlaka ikinci yarıda kendi sahamızdaki ilk maçımızda puanla başlamamız gerekiyor, bu aşamada bir çıkış yakalamamız ve bunun devamını sağlamalıyız. Diğer maçlardaki galibiyetlerle +3 puanları hanemize yazdırarak üst sıralara çıkmayı istiyoruz. Arzu etmediğimiz aşağıdaki bölgelerden yukarıya doğru yükselmek zorundayız. Yarın ki maçta mavi beyazlı takımıza çok güveniyoruz, ve kendilerine başarılar diliyorum.

Bakmadan Geçme