Başkan Poyraz'dan TSO Ziyareti

Müsiad Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Poyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu,

Müsiad Malatya Şubesi Başkanı Muharrem Poyraz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyelerine Nezaket Ziyaretinde Bulundu. 

MÜSİAD Başkanı Poyraz açıklamasında;

Müsiad Malatya şubemizde 26 ocakta olağan genel kurul yapıldı.  Bir görev değişikliği gerçekleşti. Bu süre zarfında dost ve kardeş kuruluşlarımız, STK’lar, kamu kurum ve kuruluşları bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Malatya ticaret ve sanayi odası Meclis başkanımız ve Sayın Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuşlardı. Bizlerde iade maksadıyla şuanda kendilerini ziyaret etmiş bulunmaktayız.  Bizleri kabullerinden dolayı sayın Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının ilimiz ekonomisine kalkınma anlamında gelişmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini biliyoruz. Özellikle yatırım yapacak olan müteşebbislerin ilimize çekilmesi için yatırım avantajlarının da anlatıldığını biliyoruz. Özellikle çaba ve gayretlerinden dolayı sayın Başkanıma teşekkür ediyorum. Ülkemiz, özelde ilimiz, sanayici ve iş adamlarının finansal kaynaklı sorunlar yaşadığı bir vakadadır. Özellikle yakın zaman da yapılan “REEL SEKTÖR VE FİNANS OLANAKLARI” başlığı ile yapılan toplantı yoğun bir ilgi gördü. TOBB başkanı Sayın  Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ve bankalar en üst düzey yöneticilerin katılımı ile gerçekleşmiş olması büyük bir ilgi gördü. Yaptıkları bu programdan dolayı Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz.

Hükümetimiz tarafından yakın zamanda yatırımların hız kazanması için İstihdam Seferberliği başlatıldı. Ticaret ve Sanayi Odamız,  başta istihdam seferberliği olmak üzere, ilimize yapılacak olan her türlü proje ve çalışmalarda  beraber çalışabileceğimizi belirtmek isterim.
Malatya’nın ekonomiye katkısının olacağı  işlerde ticaret ve sanayi odası ile beraber hareket edeceğimizi Sayın Başkanımızın da bilmesini isterim. Tekrar bizleri kabullerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Diyerek sözlerini bitirdi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı SADIKOĞLU;

 Bilindiği üzere 26 Ocak 2019 da yapılan bir seçimde yeniden bir kan değişikliği oldu. MÜSİAD bizim ve ilimiz için gerçekten önemli ve burada ki insanların çoğu dostumuz arkadaşımız. MÜSİAD’ın çalışmalarının ciddi anlamda şehre katkı sağlayabileceği nitelikte bizde önemsiyoruz. Sayın Başkanım Muharrem POYRAZ yeni başkanlığa seçildi ve kendisine de hayırlı olsun diyoruz. Kendisini ziyaret ettik ve kendisine teşekkür ediyoruz. Nezaket ziyaretinde bulundu.  Biz hoş geldin diyoruz. Kendilerini ve yönetim kurulu üyelerini ticaret ve sanayi odasında ağırladığımız için mutlu olduk.
Geldiğimiz süreçten bugüne kadar ki dönemde gerçekten Malatya’nın hem İstihdamda hem ticari olarak yapabileceği yatırımlarda düzgün işler  yaparak şehrimizi hak ettiği konuma gelmesini arzu ediyoruz. Bugün bizim bitişik komsumuz olan Antep ve Kayseri ile aramızda ki tek fark yönetimsel olarak geçmişten gelen eksiklikler.
Bunların kapatılması için ciddi anlamda STK’lar ile istişare içerisinde  ben bilirim mantığı ile değil biz biliriz, bizim fikirlerimizin hepsinin ortak paydada buluşabileceği atmosferde gayret gösterip şehrimizi hakkettiği konuma getirmeye çalışacağız. Bu anlamda da Müsiad  bizim için önemli sürekli istişare edip fikirlerini önemsiyoruz. Ve yapacakları katkıyı her şekilde Yönetim Kurulumuz ile değerlendirip ticarete aksiyon aldırabilecek hamleleri de gerçekleştirmeye çalışacağız. Sayın başkana ve yönetim kuruluna nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Tekrar hayırlı olsun diyoruz sayın başkanın bu süreçte başarılı olacağına inancımız tamdır.  Diyerek sözlerini tamamladı

Bakmadan Geçme