Başkan Sarıbaş'dan Kadir Gecesi Mesajı

İyi Parti Malatya İl Başkanı Av. Süleyman Sarıbaş kadir gecesi mesajı yayınladı.

İyi Parti Malatya İl Başkanı Av. Süleyman Sarıbaş kadir gecesi mesajı yayınladı.
Kadir Gecesi; biz Müslümanlar için nurdan yağmurlarla ıslanma zamanıdır. Ve bu gece; her şeye Kâdir olan Allah’ın rahmetiyle, merhametiyle, mağfireti ve mükâfatıyla bizlere lütufta bulunacağı mübarek bir gecedir.
Kadir gecesini diğer bütün zamanlardan üstün kılan en önemli özellik, Kur’an-ı Kerim’in bu gecede inmeye başlamasıdır. Kadir Gecesi sema kapılarının sonuna kadar açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği kutlu bir gecedir.
Arınma ve bağışlanma fırsatı sunan bu mübarek gün ve gecelerde ibadetlerimizde, ahlaki yaşantımızda istikrar ve istikametin önemli olduğu bilinmeli, her günü Kadir Gecesi maneviyatıyla yaşamaya gayret etmeliyiz. Kırgınlık, dargınlık, kin ve nefretin yerine, sevgiyi, hoşgörüyü, dostluk ve kardeşliği egemen kılarak ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmalıyız. Allah’ın rahmetinin yeryüzünü kuşattığı selam gecesinde, içten ve samimi dualarımıza bütün insanlığı dâhil ederek kin, haset, nefret, korku, ümitsizlik ve ötekileştirmenin olmadığı; güven, sevgi, saygı, kardeşlik ve dayanışmanın hâkim olduğu bir dünya için dua edelim. Bu duygularla Malatyalı halkımızın ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.

Bakmadan Geçme