Başkan ŞENGÖNÜL: Mübarek Üç Ayların Türk-İslam Alemine Hayırlar Getirmesini Dilerim

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Başkan Şengönül mesajında şunları söyledi; “İslam alemi olarak mübarek üç ayların müjdecisi olan Regaip Kandili’ne kavuşmanın huzurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının öne çıktığı bu günler Allah’a bol bol dua ederek, günahlarımız için af dilediğimiz günlerdir. Dini hayatımıza olumlu anlamda yeni bir heyecan, canlılık kazandıracak olan bu mübarek üç aylar ve geceler, Rabbimze, ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa karşı görev ve sorumluluklarımızın olduğunu bir kez daha bizlere hatırlatmakta, yanlış ve kusurlarımızdan dönmemize vesile olmaktadır. Yaşamış olduğumuz 6 Şubat depremlerinde devletimiz ve milletimizin gücü ve  kudretiyle yardımlaşmanın ve dayanışmanın önemini bir kez daha gördük. Ülkü Ocakları  Malatya İl Başaknalığı olarak yaşamış olduğumuz büyük afetin üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Türk ve İslam coğrafyası içerisinde, huzur ve barışa en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, mübarek üç aylar ve onun müjdecisi olan Regaip Kandili’nde yapacağımız ibadet ve dualar inşallah özümüze dönüşümüze, bizi biz yapan değerlerimizin, birlik ve beraberliğimizim güçlendirmemize vesile olur. Bu gecede iki cihan güneşi Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’ in “Allah’ım, Recep ve Şaban ayını hakkımızda hayırlı kıl ki; bizi Ramazan’a kavuştur” duasını kendimize her zaman şiar edinmemiz gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek Üç ayların ve Regaip Kandili’ nin, başta Malatyalı hemşehrilerim ve tüm Türk-İslam Alemine hayırlar getirmesini, bütün insanlığın barış ve huzur içinde olmasını niyaz ediyorum" dedi.

Bülten

Bakmadan Geçme