Başkan Yıldırım, Çalışan Gazetecilerle Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kentte görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi Malatya İl Binasında düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla bir araya gelen Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım,“Öncelikle gece gündüz mesai kavramı gözetmeksizin emek harcayan, ter döken tüm basın mensubu arkadaşlarımın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik ediyorum."dedi. 

Başkan Yıldırım Konuşmasında şu ifadelere yer verdi; İnsanları bilgilendiren bilgilendirirken de öğreten, mesleğin zorlu şartlarına rağmen 7/24 mesai yapan emekçi kardeşlerim. Bir fotoğraf karesi için saatlerce en doğru anı bekleyen, Doğru Haber'in peşinde Kar- kış demeden koşan toplumsal olaylarda bir fotoğraf, birkaç satır yazı için hayatını riske atan değerli basın mensubu arkadaşlarım.
 İlkeli ve objektif habercilik anlayışı ile görev yapan toplumun bilinçlenmesi ve gelişmesi için çalışan, en zor koşullarda bile halkın ve kamunun menfaatini gözeten basınımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutlar başarılar dilerim. Sınır tanımayan gazeteciler örgütünün vermiş olduğu rapora göre 2019 yılında 49 gazeteci öldürülmüştür. Bunlardan 31 tanesi doğrudan hedef alınarak öldürülmüş, 18 gazeteci ise çatışmalar arasında kalarak hayatını kaybetmiştir. Bununla beraber hunharca katledilen Cemal Kaşıkçı’yı, bir suikast sonucunda öldürülen Uğur Mumcu'yu, Merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nu takip ederken elim bir helikopter kazasında düştükten sonra donarak hayatını kaybeden İsmail Güneş’i, fotoğraf çekerken uçurumun kenarında yuvarlanarak hayatını kaybeden Anadolu Ajansı Muhabiri Abdul Kadir Nişancı'yı ve görevi başında hayatını kaybeden tüm gazetecilere Cenabı Allah'tan rahmet diliyorum. Allah mekanlarını cennet etsin diyorum. İnşallah bu vesileyle siz değerli arkadaşlarıma da kazasız belasız görevler diliyorum dedi.
İl Binasında verilen Kahvaltıya, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Bilal Yıldırım, Şehzade Abdulhamid Kayahan Osmanoğlu,il yönetimi Merkez ilçe Başkanları parti yönetimi ve çok sayıda basın mensupları katıldı.

HABER:Kazim ERAYABAKAN

Bakmadan Geçme