Başkan Zafer 'in Mevlid Kandili Mesajı

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Peygamber Efendimizin doğum haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Uluslararası Diriliş Hareketi Genel başkanı Mehmet Zafer, Peygamber Efendimizin doğum haftası münasebetiyle yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Peygamber Efendimize karşı son günlerde iyice artan çirkin saldırıları da eleştiren Başkan Zafer, bizim yüce dinimizi ve Peygamber ahlakını yaşantımıza tatbik etmemiz gerektiğini ifade etti.

Başkan Zafer mesajında :“Bugün Mevlid Kandili. Kainat Peygamberi, Allah-u Teala’nın son elçisi, sevgililer sevgilisi Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.S) dünyamızı şereflendirişinin 1449.yıldönümü. 15 asır önce yaşamış bir insan olup da hâlâ bu kadar sevilen, bu kadar anılan ve izinden gidilen ikinci bir insan daha olmamıştır. Müstesna bir hayat yaşayan, sözleriyle, davranışlarıyla ve tüm hayatıyla Müslüman olmayanlar dahil tüm insanlığa örnek olmuş ve kendini sevdirmiş olan Sevgili Peygamberimizin bizleri şereflendirişini kutladığımız gündür bugün.

Mevlid Kandili insanı insan yapan bütün güzelliklerin odaklandığı bir şahsiyet olan rahmet elçisi Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini, kısaca insanlığa sunduğu değerleri anlayıp hayatımızı onun yüce ahlâkıyla güzelleştireceğimiz bir tazelenme mevsimidir.
İnsan hak ve hürriyetlerine saygılı, özgürlükçü, modern ve hoşgörülü olduklarını iddia eden emperyalist ve siyonist devletlerin son günlerde Peygamberimize ve dinimize karşı başlattıkları çirkin saldırıların arttığı bu günlerde, Hz. Muhammed (SAS) daha iyi anlamak ve O’nun örnek yaşantısını hayatımızın her alanına yaymak için elimizden gelen her şeyi yapmalıyız. Peygamberimizi sadece sevmek değil, O’nu anlamak, sünnetleri ve hadisleri ışığında ömrümüzü geçirmeye gayret etmeliyiz.

Hepimizin Mevlid Kandili ve  Mevlidi Nebi Haftası  kutlu ve mübarek olsun. Rabbim bizleri Peygamberimizin şefaatine mazhar eylesin inşallah.” Dedi.

Bakmadan Geçme