Battalgazi Belediyespor ve Hekimhan Girmanaspor'da Hedef Bal Ligi

2023 2024 Malatya 1 Amatör Küme Futbol Ligi A Grubunda Mücadele Eden Battalgazi Belediyespor Hekimhan Girmanaspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor.

2023 2024 Malatya 1 Amatör Küme Futbol Ligi A Grubunda Mücadele Eden Battalgazi Belediyespor Hekimhan Girmanaspor Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor.
Malatya 1.Amatör Ligi A grubunda mücadele eden Battalgazi Belediyespor grubunun ilk devresini namağlup lider olarak tamamladı.
Devre arasına 3 transfer yaparak giren 1.amatör temsilcisi kadrosuna Melik Herdilli,Selim Yumrutepe ve Serkan Taneri’de katarak  kadrosunu güçlendirdi.
Kulüp 2.Başkanı Kemal Korkmaz ilk devreyi değerlendirerek; Kadromumuzu yenileyerek çıktığımız yeni sezonda takımımız grubumuzun 1.devresini hedeflediğimiz yerde namağlup lider olarak bitirmiştir,emeği geçen başta teknik ekibimiz,sportif direktörümüz ve futbolcularımızı tebrik ederim.
Her an olsun yanımızda olan Kulüp Başkanımız İsmet Biratlı’ya özellikle takım olarak teşekkür ediyoruz, tek hedefimiz 300.000 nüfuslu ilçemizi alt liglerden çıkararak artık profosyonel liglere taşımak olacaktır.
Takımımız para için değil hatır için kurulan bir kadro çok emek verdik inşallah sezon sonunda emeklerimizin karşılığını alarak hedeflediğimiz Bölgesel Amatör Lige çıkacağız.2.devre öncesi tüm ekibimize canı gönülden başarılar dileyerek kazasız belasız bir sezon diliyorum,açıklamasında bulundu.
A  Grubunun diğer iddialı takımlarından Hekimhan Girmanaspor 2 yarıya girerken renklerine  birçok futbolcuyu katarken  Teknik Direktör  olarak da Malatyaspor'un eski futbolcuların'dan ve 3.lig ve Bir çok kulüpte görev alan
Orhan  Şimşek  ve Yardımcı hoca olarak Yusuf hoca  ile anlaştı.
Konuyla ilgili olarak kulüpten yapılan açıklamada ,
çıktığınız bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah bu yolun sonu şampiyonluk olur .
Size sonsuz güveniyoruz değerli hocalarım.
 

Bakmadan Geçme