Bu başkan dur durak bilmiyor

Tekirdağ'ı karış karış gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu sefer de Süleymanpaşa, Malkara ve Şarköy ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.Başkan Kadir Albayrak, Şarköy İlçesinde yapımı devam eden doğalgaz çalışmaları...

Tekirdağ’ı karış karış gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bu sefer de Süleymanpaşa, Malkara ve Şarköy ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Kadir Albayrak, Şarköy İlçesinde yapımı devam eden doğalgaz çalışmaları ile Olukbaşı Deresi Islah çalışmalarını inceledi. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hedeflerinin temiz deniz temiz çevre olduğunu belirten Başkan Albayrak bu konudaki çalışma ve projelerin devam edeceğini söyledi.

Başkan Kadir Albayrak incelemelerin ardından Şarköy İlçesinin Eriklice ve Aşağıkalamış Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşların öneri ve taleplerini dinleyen Başkan Albayrak “Büyükşehir belediyesi olarak hem Şarköy hem de tüm Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara İlçesinde de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Kadir Albayrak, Malkara ilçesinde yapımı devam eden Prestij Caddesi ile Alt ve Üst Yapı çalışmalarını yerinde inceledi. İncelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Albayrak, Malkara İlçesinde gerçekleştirilen proje ve yatırımların devam edeceğini belirtti. Vatandaşlar ise Başkan Kadir Albayrak’a ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yağmurun zarar verdiği mahallelere ziyaret

Başkan Kadir Albayrak, şiddetli yağmur ve dolu sonucu ev ve yolları hasar gören Malkara İlçesinin Kürtüllü, Doluköy ve Hemit Mahallelerinde yaşayan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vatandaşlarla yakından ilgilenerek istek ve önerilerini dinleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak daha sonra yağmur ve dolu sonucu hasar gören ev ve yollarda TESKİ tarafından gerçekleştirilen çalışmaları inceledi. Başkan Kadir Albayrak daha sonra Tekirdağ’ın merkez ilçesi Süleymanpaşa’da da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Bakmadan Geçme