Eğitimde İş Birliği Protokolü İmzalandı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Başkanlığında, Malatya İl Müftülüğü ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında 'Eğitimde İş Birliği Protokolü' imzalandı.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Başkanlığında, Malatya İl Müftülüğü ile Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ imzalandı.
İl Müftülüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Eğitimde İş Birliği Protokolü’ ile örgün ve yaygın eğitim kapsamındaki din eğitim ve öğretimi faaliyetlerinde, temel eğitim ve ortaöğretim çağındaki öğrencilerimize milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizin benimsetilmesi; onların mesleki, akademik, sportif, sanatsal, kültürel, sosyal ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması, öğretmenlerin ve din görevlilerinin mesleki gelişmelerini desteklenmesi amaçlanmaktadır.
Erman Ilıcak Fen Lisesi’nde gerçekleşen imza törenine Vali Ersin Yazıcı, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Protokol imzalama töreni, Vali Ersin Yazıcı, İl Müftüsü Şahin Yıldırım ve İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’ın imzasının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme