Kaymakam Abdullah Şahin'e hayırlı olsun ziyareti

Malatya'nın Arguvan ilçesinde görev yapan daire müdürleri, Elâzığ'ın Karakoçan İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin'e hayırlı olsun ve teşekkür ziyareti yaptı.

Malatya’nın Arguvan ilçesinde görev yapan daire müdürleri,  Elâzığ’ın Karakoçan İlçe Kaymakamı Abdullah Şahin’e hayırlı olsun ve teşekkür ziyareti yaptı.
Malatya Arguvan Kaymakamlığını yaklaşık iki yıl yapan ve 27 Temmuz 2020 tarihinde Elazığ’ın Karakoçan İlçesine atanan Kaymakam Abdullah Şahin ve Arguvan'da görev yaptıktan sonra Elâzığ’ın  Ağın İlçesi Mal Müdürlüğüne atanan Yasin Karayıldırım’ a ziyaret gerçekleştirildi.
Karakoçan Kaymakam Şahin’i, Arguvan Tarım Orman İlçe Müdürü Hüseyin Gazi Karadağ, Arguvan İlçe Nüfus Müdürü Ali Ekber Alman, Arguvan Tapu Müdürü Hakan Küçük ve  Malatya Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hafız İmer ziyaret etti.
Kaymakam Abdullah Şahin, Arguvan’dan gelen misafirlerini Karakoçan’ı gezdirerek ağırladı.
Arguvan’dan giden heyet, Arguvan İlçesinde 2 yıl görev yapan Kaymakam Şahin’e, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edip, yeni görev yerinde başarılar dilediler.
Bu arada, Arguvan ilçesinde görev yaptıktan sonra Elâzığ’ın Ağın İlçesi Mal Müdürlüğüne atanan Yasin Karayıldırım’ ı da aynı heyet ziyaret edip, yeni görevinde başarılar dilediler.

Bakmadan Geçme