Koçak, Çanakkale Geçilmez Diyen tüm şehitleri rahmet ve minnetle anıyorum

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 109’uncu yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Deneği Başkanı Güzin Koçak, “Tarihi kahramanlıklarla dolu bir milletin yeniden dirilişinin destanlaştığı Çanakkale zaferi, ümidin inanca, inancın zafere döndüğü andır." dedi.
 
Mesajında Çanakkale destanını yazan kahramanların asla unutulmayacağını belirten Başkan Koçak," Çanakkale Zaferi, Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde en ağır şartlarda bağımsızlık uğruna kazandığı ve yıllar geçse de  unutulmayacak şekilde dünyaya ispatladığı kahramanlık destanıdır. O gün Conkbayırın da, Anafartalar da tarihimizi yazan şehitlerimize, atalarımıza borcumuzu  ancak birlik ve beraberliğimizin tükenmez olduğunu göstererek ödeyebiliriz.
 
Bu milletin dirilişini ve istiklal ruhunu kazandığı, ümidin inanca, inancın zafere döndüğü ve bir Ulusun yeni tarihini milletinin imanıyla, kanıyla kazandığı O gün başlayan Milli Direniş ile bütün dünyaya eşi benzeri olmayan bir insanlık dersi verilmiştir.
 
Allah, kanla kazanılan bu vatan topraklarını korumamız için bize güç, kuvvet versin, bizleri O gün şehit düşenlerimizin mirasına layık birer efrad olmamızı nasip etsin.
 
Bizleri derinden üzen depremde hayatlarını kaybeden, deprem şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dileyerek, Çanakkale şehitlerimizi ve Mustafa Kemal Atatürk'ü bir kez daha minnetle ve rahmetle anıyor, bu vatan uğruna canlarını siper eden şehit ve gazilerimize saygılarımı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme