Malatya Hokey İl Müsabakaları Tamamlandı ..

Malatya Hokey il temsilcliğinin 2023 2024 faaliyet programında yer alan, Açık alan Hokey yerel ligi müsabakaları Yeşiltepe stadında oynanan karşılaşmalar sonunda sona erdi.

Malatya Hokey il temsilcliğinin 2023 2024 faaliyet programında yer alan, Açık alan Hokey yerel ligi müsabakaları Yeşiltepe stadında oynanan karşılaşmalar sonunda sona erdi.

Açık Alan Yerel Lig müsabakalarına Malatya Hokey spor kulubü, 
Malatya b
Büyük şehir belediyesi spor kulübü,
Anadolu ateşi spor kulübü 
Malatya Geçlikspor il müdürlüğü SK,
Yeşilyurt Belediye spor kulubü, 
Yeşilyurt Hokey spor kulubü  ile beraber altı kulüp yarıştı.
Çekişmeli geçen mücadeleleri ardında
 1. Anadolu ateşi spor kulübü ne kupa ve Madalyalarını Malatya Askf başkanı Seyfulllah özdemir ve Aziz yiğit takdim etti
 2. Malatya Hokey Spor Kulubü ne kupa ve madalyalarını Malatya  Askf Yön kurulu üyesi Kahraman Fırat,Adnan Fırat taktim etti.
 3. Yeşilyurt Hokey Spor kulubü ne Kupa ve Madalyalarını Malatyalı Hokeycilerin maddi manevi herzaman yanında olan,
 Abdurrahman Gözen takdim etti.. organizasyon ile ilgili Açıklama yapan Hokey İl temsilcisi Milli sporcu ve Antrenör Demet Yılmaz yerel de yaptığımız  faliyetlerimiz sporcularımızın gelişimi açısından büyük önem arzettiği için bu faaliyetlerimiz ciddiye alıyoruz ve takımlarımız il dışı grup ve Türkiye şampiyonları öncesinde çok çekişmeli maçlar yapıyorlar ve yarışmalara daha hazır bir şekilde gitme fırsatı yakalıyorlar. 
Malatya Hokey İl Temsilciliği olarak il içi organizasyonlarımız
da Gençlik ve spor il müdürümüz ve Spor şube Müdürümüzün her konuda sonuna kadar bizi destekliyor olması Malatyalı sporcularımız adına büyük şans olduğunu düşünüyorum kendilerine çok teşekkür ediyorum camiamız adına diye ifade etti

Bakmadan Geçme