Maski 4 Mahallede Fosseptik İnşa Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Güney İlçeler kanalizasyon Hattı Çalışmaları kapsamında Darende İlçesi Başdirek, Karaoğuz, Yavuzlar ve Ilıca'da fosseptik inşa çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Güney İlçeler kanalizasyon Hattı Çalışmaları kapsamında Darende İlçesi Başdirek, Karaoğuz, Yavuzlar ve Ilıca’da fosseptik inşa çalışmalarını sürdürüyor.

“Çevre ve İnsan Sağlığı Önceliğimiz”
Büyükşehir süreciyle kurulan ve Malatya’nın tamamının altyapısından sorumlu olan MASKİ şehir genelinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kanalizasyon altyapısını yenilemek için çalışmalar yapan MASKİ Genel Müdürlüğü merkez ve ilçelerde çalışmalarına devam ediyor.  Çalışmalarla ilgili bilgi veren MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalarımızda kolaylık sağlamak için ilçelerimizi güney ve kuzey olmak üzere ikiye ayırdık. Ekiplerimiz ihtiyaç olan bölgelere öncelik vererek çalışmalar yapıyor. Güney İlçeler kapsamında Darende ilçesinde kanalizasyon altyapısı çalışmaları yapıyoruz.Bu kapsamda Darende ilçesiBaşdirek ve Karaoğuz mahallelerinde 250, Yavuzlar ve Ilıca’da ise 1000 kişiye hizmet verecek fosseptik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımızla söz konusu mahallelerin kanalizasyon altyapısını güçlendirerek vatandaşlarımızın daha temiz bir çevrede yaşamalarınısağlamaya çalışıyoruz. Hedefimiz Malatya’nın tamamının kanalizasyon altyapısını yenileyerek çevre ve insan sağlığını korumak. Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 

Bakmadan Geçme