Şampiyonluğu Mahmut Çalık Anadolu Lisesi Kız ve Erkek Takımları Elde Etti

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Yeşilyurt İlçesindeki 16 okul takımının katılımıyla düzenlenen '100.Yıl Futsal Turnuvası' final maçlarının ardından tamamlandı.

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle Yeşilyurt İlçesindeki 16 okul takımının katılımıyla düzenlenen ‘100.Yıl Futsal Turnuvası’ final maçlarının ardından tamamlandı. Mahmut Çalık Anadolu Lisesi kız ve erkek takımlarının şampiyon olarak tamamladığı turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları düzenlenen törenle takdim edildi.
Cumhuriyetimizin 100.Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla ‘Enerjik Okullar Sağlıklı Nesiller’ sloganıyla düzenlenen 100.Yıl Futsal Turnuvasına Yeşilyurt İlçesinden 12 erkek ile 4 kız okul takımı katıldı.
Tecde Kapalı Spor Salonunda büyük bir çekişmeye sahne olan turnuvanın final maçları ise nefesleri kesti. Finale kalan okulların öğretmenleri ve öğrencilerinin yoğun ilgisi altında gerçekleşen final maçlarında rakiplerini yenen Mahmut Çalık Anadolu Lisesinin kız ve erkek takımları turnuvayı birinci olarak tamamlayarak okullarının müzesine şampiyonluk kupasını götürdüler.
Kızlarda ikinci 2.OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olurken, erkeklerde ikinci Kernek Anadolu Lisesi, üçüncü Akmercan Anadolu Lisesi, dördüncü ise Gazi Anadolu Lisesi oldu.
Kalabalık bir izleyici topluluğu önünde gerçekleşen final maçlarının ardından dereceye giren okulların ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. Yeşilyurt Belediyesi tarafından dereceye giren takımlara toplam 30 Bin TL. para ödülü dağıtıldı.
Törene Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, İl ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, okul müdürleri, öğretmenler ve sporcular katıldı.
 

Bakmadan Geçme