Vali Ersin Yazıcı'dan Ramazan Ayı Mesajı

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Ramazan Ayı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı Ramazan Ayı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Malatya Valisi Yazıcı Yayımladığı Mesajda;Büyük bir özlemle beklediğimiz rahmetin, bereketin, hikmetin, sabrın ve sıhhatin ayı olan on bir ayın sultanı Ramazân-ı Şerif’e ulaşmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Ramazan, tüm İslam âleminde manevi bir coşkunun yaşandığı; ibadetlerin yanı sıra elde olanın cömertçe paylaşıldığı, birlik ve beraberlik duygusunun en derinden hissedildiği mukaddes bir aydır. Kur'an-ı Kerim’in nazil olduğu ve oruç ibadetinin eda edildiği bir zaman dilimini ifade eden Ramazan ayı; sevginin hakim olduğu, kırılan kalplerin onarıldığı, komşuluk hukukunun arttığı, en önemlisi yardımlaşmanın ve dayanışmanın kurtuluş anahtarı olduğu ilahi bir fırsattır.  
Yardımlaşma ve dayanışma duygusunun daha yoğun hissedildiği bu ayda, ülke olarak yaşadığımız depremin maddi manevi kayıplarını birlik ve beraberlik içinde hareket ederek atlatacağız. Çünkü bizler biliyoruz ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Bu düşünce doğrultusunda devlet ve millet olarak bir bütün içerisinde hareket edeceğiz. Bu mübarek ay hürmetine dileğimiz, çekilen sıkıntıların hayırlı sebeplerle son bulması ve ülke olarak feraha kavuşmasıdır. 
Bu dua ve dileklerle, başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennemden kurtuluş olan mübarek ramazan ayının başta Malatya’mız olmak üzere bütün İslam alemi ve insanlık için sağlığa, barışa ve huzura vesile olmasını temenni ediyor ve tüm hemşehrilerimize hayırlı ve bereketli Ramazanlar diliyorum. 
 

Bakmadan Geçme