Yetiş+Çarşı Kervanına Konya Ve Antalya'da Katıldı

Türkiyenin yenilikçi iş ekosistemi ve her geçen gün bayileşme ve dijitalleşme ağını büyüten Hızır Global A.Ş. bünyesinde faliyetlerini yürüten Yetiş+ Çarşı uygulaması, Konya ve Antalya şehirleri bayilik faaliyetlerine başladı.

Türkiyenin yenilikçi iş ekosistemi ve her geçen gün bayileşme ve dijitalleşme ağını büyüten Hızır Global A.Ş. bünyesinde faliyetlerini yürüten Yetiş+ Çarşı uygulaması, Konya ve Antalya şehirleri bayilik faaliyetlerine başladı.

Hızır Global A.Ş., Türkiye'nin yenilikçi iş ekosistemi içinde faaliyet gösteren ve gün geçtikçe bayilik ve dijitalleşme ağını genişleten Yetiş+ Çarşı uygulamasının, Konya ve Antalya ilindeki bayilik faaliyetlerine başladığını duyurdu. Konya'da bir iş insanı olan Hüseyin Güç, Yetiş+ Çarşı'nın bayilik modelini benimseyerek, Üreticiden Tüketiciye Uçtan Uça Dijital Anadolu Modeli'ni hayata geçireceklerini belirtti. Güneş, bu modelle Konya'da networklerini geliştirip uygulamaya başlayarak, ilkeli bir yaklaşımla faaliyet göstereceklerini ifade etti.

Yetiş+ Çarşı uygulamasının temel ilkeleri arasında, teknolojiyle entegre edilmiş, insan odaklı, diğer pazaryerlerinden farklı olarak dürüst ve ilkeli bir hizmet sunma anlayışı bulunmaktadır. Ayrıca, düşük komisyon oranları ile üreticiden tüketiciye doğrudan hizmet verme prensibi, 21. yüzyılda dijital ekonomi için örnek teşkil eden bir uygulama olduğunu vurgulamaktadır. Güneş, Konya'nın Türkiye ekonomisinin önemli bir paydaşı olduğunu belirterek, tarım ve sanayi alanındaki başarılarına vurgu yaptı. Üreticiden tüketiciye odaklı bir yaklaşımla, alım gücünü artırma ve enflasyonla mücadele etme amacını güden bu uygulamanın, ülkede haksız fiyat artışlarına karşı etkin bir çözüm sunduğunu ifade etti.

Yetiş+ Çarşı Antalya Bayi sorumlusu Nizamettin Güneş, Antalya, Türkiye'nin turizm başkenti olması nedeniyle kent ve ülke ekonomisine en büyük katkıyı turizm sektörü sağlarken, özellikle yaş meyve ve sebze üretiminin ön plana çıktığı tarım sektörü, turizmden sonra ikinci sırada yer almaktadır.
Bu istatistik ile Ülkemiz ekonomisine önemli bir kilometre taşı olan şehrimiz Yetiş+ Çarşı ile Üreticiden Son Kullanıcıya kadar hizmet ve ürün yelpazezi geniş, ilkeli bir dijital model olmasıyla ilgili Antalya'da bu model ile Rol Model bir şehrimiz olacak. Bu kervana Antalya şehrimizin katılmasıyla networkümüzü ve hizmet ağımızı büyüteceğiz dedi.
Yetiş+ Çarşı CEO'su Oğuzhan Karaca ise, Uygulamalarının Ankara'dan sonra Konya ve Antalya'da da start almasıyla Türkiye genelinde 2024 yılında Türkiye Genelinde İller düzeyinde Bayilik Ağının oluşturulmasını hemen ardından İlçelerde ve Mahallelerde, Yerli esnaf bakkal ve diğer üreticileri, sisteme dahil edeceğiz. Türkiyenin X şehrinde ki Y Mahallesinin Z Bakkalı, Üreticisi, Emekçisi Ürününü serbest rekabet ortamında, hanesinden, mahallesine tüm Türkiye pazarına gireceğini bildirdi. Yetşi+ Çarşı sadece Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında değil, Adil Bir E-Ticaret ve Dijital Ekonomi modeliyle ülkemiz sınırlarınıda aşan taleplere cevap vereceğini bildirerek, Konya şehrimize, İş İnsanımız Nizamettin Güneş beyefendiye ve ekibine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme