Muhalefetliğin De Bir Ahlakı Var

Son günlerde muhalefetin yaptığı açıklamalar ve paylaşımların ülkemizin zor süreç içinde olduğu bu dönemde halkı gerdiğini belirten Uluslar Arası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer yazılı bir açıklama yaptı.

Son günlerde muhalefetin yaptığı açıklamalar ve paylaşımların ülkemizin zor süreç içinde olduğu bu dönemde halkı gerdiğini belirten Uluslar Arası Diriliş Hareketi Genelbaşkanı Mehmet Zafer yazılı bir açıklama yaptı.
Başkan Zafer yaptığı açıklamada “Siyasi kargaşanın son yıllarda kural ve ahlak tanımazlığına üzülerek şahit oluyoruz. Bu durum maalesef vatandaşlarımız arasında da kabul görmüş ki , siyasi parti temsilcileri kendi kitlelerini memnun etmek adına hiçbir söylemden çekinmiyorlar. Siyasi rant halkı bölmüş, insanlar bir birlerine selam vermez duruma gelmiş kimin umurunda . Varsa yoksa şov, karşılıklı atışmalar, ekranda görünme gayreti veya sosyal medyada hit olma çabası.
Gelinen noktada mevcut hükümetin Türkiye Cumhuriyeti Devletinin , yani bizim ülkemizin yöneticileri olduğunu unutmuş bir kitle türedi. Bu kitle her türlü çirkefliği, saldırıyı,hakareti yapmayı kendilerinde bir hak olarak görmeye başladı. Gezi olaylarında milyarlarca dolar zarar verdiler, kamu malını talan ettiler, halkın ödediği vergilerle alınmış halka ait otobüsleri yaktılar, polise kurşun sıktılar, ambulansları taşladılar, sağlık personelini darp ettiler. Ülkemizin kırık yıldan fazla mücadelede ettiği terör örgütünü bitirme noktasında atılan adımları sabote ettiler, hendek kazıp resmen savaş açtılar, devlet her sabrı gösterdi, baktı olmadı gereğini yaptı. Kazdıkları hendeğe hepsini gömdü, bu kez devlet kendi vatandaşına saldırıyor, öldürüyor diyerek ülkemizi dışarıya şikayet ettiler, polise , askere cephe aldılar. Terör örgütüne her türlü lojistik imkanı sağladılar, mühimmat ve gıda taşıdılar, devletin milletvekili resmi aracında Pkk militanını taşıdı. Bütün bunları muhalefet adına yaptıklarını zannettiler, muhalefetliği devleti yönetenlere düşmanlık olarak gören ve bunu savunan , muhalefetliklerini vatan hainliğine kadar götüren , düşmanın yapamadığını hiç çekinmeden yapan bir kitle.
15 Temmuz hain girişimde bile devleti ele geçirmeye çalışanları alkışladılar, şehit olan vatandaşlarımızla, polis ve askerlerimizle dalga geçtiler ,sonra da utanmadan şehit cenazelerine gittiler. Tepki görünce şehitlerin ailelerini hedef almaktan da çekinmediler. Yüzlerce insanımızın hayatını kaybettiği, binlere varan insanımızın yaralandığı hain girişime tiyatro diyecek kadar alçaldılar.
Elazığ ve Malatya’da büyük deprem oldu, halk canıyla uğraşırken bunlar siyasi şov peşinde oldular. Devleti yöneten siyasi irade bütün imkanlarıyla halkın yaralarını sarmaya çalışırken, her türlü iftirayı atmaktan çekinmediler. Düzenledikleri tiyatro videolar ellerinde patladığında bile utanmadan gülüp geçtiler. Timsah gözyaşlarını kamera karşısında dökerken dudak kenarlarındaki alaycı ifadeyi gizleyemediler.
Bütün dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs salgınında bile her türlü çirkinliği yapmaktan çekinmiyorlar. Devletin resmi makamları şeffaf bir şekilde ve büyük bir efor sarf ederek en asgari zararla bu vahim durumu atlatmak için çabalarken, yine uydurma haberlerle sabote etmeye çalışıyorlar. Sanki bütün dünya çok başarılı olmuş ta Türkiye başarısız olmuş, halkına hizmet edemiyor algısı yaratıyorlar. Dünya alem biliyor ki ülkemiz son derece başarılı bir mücadele ortaya koyuyor, halkı yanlış yönlendirip yalan haberlerle kaos çıkartmaya devam ediyorlar. Sürekli olarak ülkemizi kıyasladıkları Amerika başta olmak üzere diğer Avrupa ülkelerinde hastaneler dolup taşmış, yoğun bakım servisleri tıklım tıklım olmuşken, ülkemizde son derece steril bir ortamda vatandaşlarımız tedavi ediliyor. Amerika test için vatandaşlarından para alırken, bizim ülkemiz ücretsiz yapıyor, diğer ülkeler yurt dışındaki vatandaşlarını ücret alarak ülkelerine götürürken, bizim ülkemiz ücretsiz getirdi ve bütün hizmeti ücretsiz yaptı. Muhalefeti destekleyen ahlaksız bazı kişiler ülkemize küfür ettiler, video çekip sosyal medyada paylaştılar, devlet gözaltına aldığında muhalefet devleti suçladı.
Son dönemde bütün dünya IMF’ye kredi için başvururken Türkiye başvurmadı, yıllardır kanımızı emenlere fırsatı vermedi ve Sayın Cumhurbaşkanımız bir kampanya başlatarak halktan,yani bu ülkenin sahiplerinden destek istedi. Bu kez zıvanadan çıkmakta kural tanımayan bu kesim her türlü hakareti, saldırıyı yapmaktan çekinmedi ve çekinmiyor da. Sanki dersin bu ülkenin vatandaşları değil de ülke düşmanı bir kesim ve ülkeye savaş açmışlar.
Sahi siz kimsiniz ?
Hangi sıfatla ülkemizi küçük düşürme yetkisini kendinizde buluyorsunuz ?
Halk olarak devletimizin yanında olan bizlere hangi hakla hakaret ediyorsunuz ?
Muhalefetliğin bir adabı var, ahlakı var, üslubu var .
Siz bütün bunları yerle bir ettiniz, muhalefetliğin de içine ettiniz.

Haber Merkezi

Bakmadan Geçme